הפעם הפוסט בנימה קצת אישית 🙂
לקראת הלידה ההולכת וקרבה החלטנו אני ובן זוגי לקחת פסק זמן מהכול ולהקדיש סופ״ש אחד לעצמנו.
בלי מחשבים, בלי טלפונים ובלי ילדים.
הפקדנו את הקטן אצל הסבתא והתחלנו את הסופ״ש. ממסעדה למסעדה ומסרט להצגה הצ׳אקרות נפתחו והרעיונות התחילו לזרום (בלי עבודה אמרנו לא?) אז מחשבים לא היו שם אך היו הרבה מאוד דיבורים ודברים חדשים שמתבשלים.
מנה ראשונה
את הסופ״ש המוצלח שלנו קינחנו בננוצ׳קה – מסעדה גרוזינית בהנהלת ננה שרייר שהפכה ממש לא מזמן לטבעונית.
בתור טבעונים כבר כמעט שנתיים חשקה נפשנו במטעמים ומה יותר מתאים בלפנק את עצמנו בסופ״ש הזוגי?
הרבה מאוד נאמר על המהפך שעשתה ננה במסעדה שלה. מי שמע על מסעדה גרוזינית טבעונית???
אך עם הרבה מאוד אומץ וביצים היא הצליחה לשמור על המסעדה ועל הלקוחות – ריק לא היה שם. והאוכל – וואווו!!!!!
אפשר היה לשמוע אותנו נהנים למרחקים.
מה העיקרית?
בשירותים של ננוצ׳קה זה הכה בי. מודה לא באמת הייתי צריכה, אפילו שהבטן כבר מושכת אותי למטה ולוחצת אבל הייתי חייבת לראות את השירותים – כיצד מעוצבים ומה עשתה שם.
ולמה רציתי כל כך להיכנס לשירותים של המסעדה?
היא הביאה משהו מיוחד, הייתה אווירה שונה במסעדה שגורמת לכם להסתכל ולהעריך כל פרט ופרט אשר מעצימים את החוויה והופכת את האוכל הרבה יותר טעים ומיוחד. הייתי סקרנית לראות כל חדר וחדר כולל הנוחיות 🙂
ולקינוח
אני יוצאת מהסופ״ש הזה עם הרבה מאוד תובנות:
- פסק זמן חשוב במיוחד – בטח ובטח שאתם במירוץ נגד הזמן (סופרים את הימים ללידה כדי להספיק הכול)
- דברים טובים ומעולים קורים כאשר עוצרים לרגע ומשתפים מישהו קרוב.
- לא לפחד למתג את עצמך והעסק כנישה וללכת עם זה עד הסוף – מבחירת המפיות ועד עיצוב מוקפד להפליא. לכל שירות ניתן לעשות זאת צריך לדעת איך ולהתמיד.
- לפנק את עצמכם ולרוץ לננוצ׳קה 🙂